SUMMER / AUTUMN NEWS på vej!

Den ny sæson er på trapperne, og i fokus er især de smukke knyttede Manna Bracelets, nu til endnu bedre priser, som ligger mellem 149-199,-! De kommer på siden snarest, så hold øje her eller på Facebook og Instagram, se nedentående.

 

WEBSITE, FACEBOOK, INSTAGRAM

Udover websitet her er DS-Design også at finde på Facebook, hvor man både kan se de sidste nye smykker (nogle gange inden de når på her), bestille og deltage i en af vores mange give-aways, samt følge vores jule- og adventskalender, når det er aktuelt. Desuden kan vi også findes på Instagram under deign_by_ds!

 

OM DS-Design:

Dorthe Sørensen er DS-Designs hoveddesigner samt indehaver. Den danske designer skaber unikke, håndlavede smykker, som med deres stilrene og tidløse designs kan fuldende ethvert look.

DS-Designs produkter er næsten alle unikaer Alle materialer er af høj kvalitet, hvilket afspejler sig i hver enkelt detalje i smykket. Af benyttede materialer kan nævnes diverse halvædelsten og ædelsten, swarovskikrystal, glas, samt rhinsten og andre krystaller. Se beskrivelser under de enkelte produkter.

Priserne hos DS-Design understøtter ovenstående, men er samtidig på et niveau, hvor alle kan være med!